• Cégmódosítás 17.900 Ft + 5 szolgáltatás ingyen

  1. Cégmódosítás az ügyvédi munka költsége 17.900 Ft + Áfa
  További 5 szolgáltatás ára összesen 1 Ft


  1. 5 db aláírási minta
  2. Cégmódosítás után kockázatelemzés kitöltése
  3. Cégmódosítás tanácsadás 30 percben
  4. Cégbejegyzés értesítés online és telefonon azonnal
  5. JÜB költség nincs

  + Cégmódosítás illeték ára a cégbíróságnak 15.000 Ft
  + Cégmódosítás közzétételi díja 3.000 Ft

  17.900 Ft

  Módosítás

Díjak, változások

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A pontos árakról érdeklődjön irodánkban!

Cégmódosítás szolgáltatásaink

A Logosz cégcsoport munkatársai az alábbi cégmódosítási tevékenységeben állnak rendelkezésére, kérjük keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken.

1.) Cégnév módosítás
A jól választott cégnév nemcsak megkülönböztet másoktól, hanem beazonosítja a tevékenységet vagy a terméket. A társaság cégelnevezésének módosításakor ugyanazon jogszabályi előírásokat kell figyelembe venni, mint az alakuló társaság cégnevének megválasztásánál. A cégnév ellenőrzésére kiválóan alkalmas az www.e-cegjegyzek.hu internetes oldal.
Munkatársaink segítségére lesznek Önnek az új cégnév választásakor valamint a módosítással egyidejűleg minden olyan cégiratot módosítunk, amelyben a cégnév szerepel, beleértve a cégaláírási nyilatkozatot is.
Illetékek: A változásbejegyzési eljárás illetékköltsége 15.000.- forint, ezen felül az igazságügyi minisztériumnak 3.000.-Ft közzétételi díj fizetendő. 

2.) A létesítő okirat módosítása
A létesítő okirat módosítását változásbejegyzési kérelem benyújtásával kell bejelenteni a Cégbíróságnak abban az esetben is, ha a változás a cégjegyzék más adatát nem érinti. 

3.) A tagok személyes adataiban bekövetkezett változás
A vállalkozás cégjegyzékében szereplő bel- vagy kültag, képviselő (ügyvezető, cégvezető, igazgató, vezérigazgató), könyvvizsgáló, felügyelő bizottsági tag, elnök bármely személyes adatában változás történt - lakcím, névváltozás - kötelesek bejelenteni a  Cégbíróságnál.

4.) Egyéb, a cégjegyzéket érintő változások
Ügyvezető megbízatásának meghosszabbítása, cég honlapcímének, email címének bejelentése és módosítása stb. minden olyan adatra vonatkozó módosulást be kell jelenteni a Cégbíróságnak (változásbejegyzési eljárás keretében), amely a cégjegyzékben megjelenik.

5.) Átalakulás más társasági formába (Ev. - Bt.; Bt.-Kft.; Kft.-Zrt.)
A gazdasági társaságok átalakulása egyben egy új cég létrehozására irányuló eljárás is, ezért a cégalapításra vonatkozó szabályokat kell alkalmazni.  Az átalakulás során olyan társasági formát kell választani, amelyben a társaság által meghatározott jegyzett tőke követelményének a gazdasági társaság az átalakulással eleget tud tenni. 

6.) Társasági szerződés módosítása: 
6.1.) Vezető tisztségviselőket érintő változások
Ha a társaság ügyvezetőjének (igazgatójának), felügyelőbizottsági tagjának stb. megbízatása lejárt és azt a tagok (részvényesek) meg kívánják hosszabbítani, vagy a társaság új ügyvezetőt választ, úgy ezt a tényt a cégnyilvántartásban is fel kell tüntetni.  

6.2.) Székhely, telephely, fióktelep módosítás
Ha a társaság korábbi székhelyéről bármely okból más címre költözik, úgy azt kötelesek a tulajdonosok 30 napon belül a cégnyilvántartásba bejelenteni. Ha a társaság székhelye más megyébe kerül át, akkor a Cégbíróság az iratokat átteszi az új székhely szerint illetékes cégbíróságra. 

6.3.) Tevékenységi kör bővítés, módosítás
A gazdasági társaságok tevékenységi köreinek módosítását már nem csak a Cégbíróságon lehet bejelenteni, hanem az adóhatóságnál is, és ez az eljárás díjmentes. A főtevékenység változása esetén a társasági szerződésben (létesítő okiratban) is át kell vezetni a változást, amely illetékmentesen, de ügyvéd közreműködésével végezhető el. 

Cégmódosítás csomag mellé rendelhető

Bélyegző árak: 1 db 1.990 Ft/db + Áfa, 2 db-tól 1.690 Ft/db + Áfa

Tulajdoni lap 1db 1.500 Ft + Áfa

Székhelyszolgáltatás 1.089 Ft/hó + Áfa (3 éves szerződéssel)